Снимка: VIP Brorther

Победителят във VIP Brother Влади Въргала е бил най-честният и искрен човек в къщата. Това заяви психологът Ани Владимирова в ефира на Нова тв.

"Според портретите, които направихме преди влизането на участниците, имаше един, при когото лъжата в скалата бе нула. Това се оказа именно Влади. Винаги леко ми е простеел, но сега видях някакво толкова чисто същество, което ме радва", каза Владимирова.

"Влади Въргала не може да бъде звезда, той просто е любимец, едно добро момче, човек от народа", описа победителят Евгени Минчев.

Самият актьор призна, че един от най-трудните и емоционални моменти е бил по време на "замръзващата" мисия, при която се появиха децата му. Въргала заяви, че при първа възможност ще се свърже с жената, с която говори по телефона и му обеща покрив.

По време на шоуто Влади призна за своите проблеми със семейството, включително, че може да му вземат апартамента. Непозната жена пък му предложи при нужда този на дъщеря й, който ще бъде освободен скоро.

"Много е силно чувството да знаеш, че хората са отделили от парите си, за да дадат на мен победата. Освен всичко друго е и задължаващо", каза още Въргала пред Гала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase